Тенденциите в косите пролет-лято 2016 на La Biosthetique Paris

24/05/2016 23:51

VOGUE VISION ACADEMY by MITKO DAMOV представи тенденциите в косите за сезон пролет-лято 2016 на La Biosthetique Paris.

 В интерактивна презентация, последвана от уъркшоп, професионалистите работещи с престижната марка La Biosthetique , бяха потопени в духа и вдъхновението на новата колекция NIGHT FEVER: 
                          Живейте, празнувайки живота!                                              
  Клубовете и сцените  на метрополисите са местата, в които тенденциите се раждат. От радостта, от копнежа, от неугасимата  страст за живот. Стилът се създава и визията се оформя много преди да достигнат модните подиуми. Те са родени в танца, забавленията, през преживяванията, а не с разума.
 Ние  виждаме в клубовете и културата им океан от вдъхновение. Някои от които стават иконични - "Studio 54" в Ню Йорк е определянкато символ на креативната ера, а "Berghain" в Берлин е определян като магнетична , пулсираща и любима сцена, първата от наистина международно поколение.
„Нашата колекция няма намерение да отбележи конкретна епоха или конкретна визия, а предпочита да пресъздаде духа и настроението, енергията на клубните сцени – като пространство, като повърхност и арена за нашите идеи.Това е причината визиите ни да са така гъвкави и многостранни, игриви и закачливи, носими и секси, характерни и неопределени“ – казва Митко Дамов, собственик на VOGUE VISION ACADEMY и официален представител на La Biosthetique за България.
Тенденциите в косите за сезон пролет-лято 2016 на La Biosthetique Paris
 
ANNA
ТАНЦ В КОСИТЕ
Асиметрия в безкрайно движение и гъвкавост. Контраста между късата и дългата част позволява създаването на различни визии. По една за всяка вечер.
HIP CHIC
Динамична прогресия на цвета и постоянно променяща се бленда на цветните отблясъци с вземащи дъха акценти. Бронз и глина на кафявото, плавно се допълват с  джинджър и амбър на медното. Впечатляващо!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LUKAS
МЕКИ КЪДРИЦИ, ДИНАМИЧЕН СИЛУЕТ: 
Естествена и същевременно оформена. 
 
Издържана визия за „тежка“ нощ в клуба.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JULIA
СИЛАТА НА 80-ТЕ, ИЛИ СЕКСИ ОБАЯНИЕТО НА 70-ТЕ ГОДИНИ? ОТГОВОРЪТ Е:
ДА. Всичко това и още повече. Това прави тази средно-дълга визия напълно част от тук и сега. Танцуващи къдрици  за нощи с танци.
ВИЗИЯТА НА ЛЮБОВТА!
Брилянтно лъскавите ефекти в цвета, са комбинирани от слънчево руси нюанси на пясък, мед, злато и пшеница. Преливащите отблясъци създават модерно измерение на тези прекрасни къдрици. 
 
 
 
MAGALI
ВИЗИЯ ИЗПЪЛНЕНА С ХАРАКТЕР:
Симетричния бретон и подстриганата на пластове коса, създават движение в горната част на главата. Незабравимо впечатляваща, независимо колко дълга е нощта.
ЕЛЕГАНТНА ХАРМОНИЯ:
Цветът е дълбок и спокоен и градуира динамично към върха на главата. Оттенъците в топъл и студен беж и бронзово кафяво, подчертават  нежно преливащия характер на цвета. Накратко: чиста изтънченост.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FRITZ
НЕЩО НОВО ВСЕКИ ДЕН:
 
Класическа визия – скъсени страни,  небрежна текстура, създаваща впечатление за незавършеност в горната част. Различна визия всеки ден и разбира се, всяка нощ. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOTTE
СТИЛИЗИРАНА ОТ ДВИЖЕНИЕТО
Леко на вълни, леко на пластове, леко гръндж - много шик визия. Страстна и динамична, и едновременно сдържана, благодарение на дефинирания бретон. Дива и чувствена – вълнуваща цяла нощ.
СЕКСУАЛНАТА ИГРА НА ЦВЕТОВЕТЕ:
Студено бежовото пясъчно русо докосва чистите скандинавски нюанси. Светлите дължини подсилват динамизма – най-желаното русо за лятото!
 
 
Фото-материали: VOGUE VISION
Списание: ARENA OF BEAUTY