Канела против целулит

18/12/2012 11:09



    Сухата кора от канела съдържа антиоксидантни съединения, които предпазват от диабет и сърдечно - съдови заболявания. Ново проучване установи, че канелата има още едно полезно свойство – ефективно се справя с т. нар. портокалова кожа.

   Дерматолози от университета в Гренобъл проведоха експеримент, в който участваха 80 представителки на нежния пол, които повече от година се оплакват от бедствието за всяка жена - целулит.

   Половината от жените се подложили на козметични процедури и антицелулитен масаж в засегнатите зони, а останалите нанасяли върху кожата канелено масло. В края на експеримента, експертите сравнили резултатите от лечението. При втората група жени, целулитът намалял средно с 60% спрямо 10% за първата половина жени.

   Екстрактът от канела също така помага за бързото възстановяване на нови клетки. При седем от жените лекарите забелязали намаляване на килограмите, стреса и нормализиране на обмяната на вещества в кожата.
 /БГНЕС/


Масажно студио "ОСАННА РЕЛАКС" горещо Ви препоръчва:
masajite.webnode.com/products/anticelulite-spa/



 
Целулит:

   Почти всички жени се сдобиват с целулит на определен етап от живота си… дори супермоделите, танцьорките, атлетките, тези, които системно се подлагат на диети и естествено слабите жени. Целулитът като заболяване, може да засегне всеки. Съществуват различни форми на целулит, всяка от които се лекува индивидуално.
 
Какво е целулитът?

  Това което повечето от нас разпознават като целулит са всъщност външните симптоми на заболяването: нагъната с множество трапчинки кожа. Обратно на всеобщото вярване, че това не е нищо повече от непривлекателно състояние на кожата, целулитът е заболяване на съединителната тъкан.

 
Процедура:
  Първата антицелулитна процедура служи за определяне на типа целулит и получаване на съвети за най-бързи резултати!

    Започва с нежен пилинг за отстраняване на мъртвите клетки, които пречат на основните продукти да проникнат под кожата. Измерване на обиколката и третиране на проблемните места с антицелулитни техники и специални етерични отслабващи масла и гелове, подкрепени с термична обработка за дълбоко проникване в проблемните зони. На всяка зона се обръща специално внимание за по-добри видими резултати, подкрепено с вендузен масаж , който да засили циркулацията. При масаж на всички зони, антицелулитната терапия може да достигне и до 90 минути. Завършва с апаратен масаж!


    След постигане на желания ефект се препоръчват от 2 до3 пъти в седмицата поддържащи антицелулитни масажи, до пълното му премахване!
 
Бъдете здрави!

www.masajite.webnode.com
Масажно студио „ОСАННА РЕЛАКС” ЕООД
София, ул.Парчевич 37Б, (ъгъла с бул.Витоша)

Тел:. 0887 402010;  0894 924 772

Инфо:  masajite.webnode.com/ceni/