4-та Международна Козметична Конференция :: ОСАННА РЕЛАКС

30/05/2016 23:45
От 2 до 5 юни 2016г., в Хотел Самоков, к.к Боровец за четвърта поредна година, ще се проведе международната Козметичната конференция, чийто домакин е Лидера Груп.


 
  На конференцията ще бъдат дискутирани и представени доклади по различни гледни точки относно бъдещето на козметичната индустрия. Участниците ще имат възможност да се запознаят с нови тенденции в бюти бранша, както и да участват в специално подготвени уъркшопове, мастер класове и съпътстващи семинари за прилагане на нови и по-ефективни козметични и СПА терапии и процедури. И тази година участие са заявили чуждестранни партньори на Лидера Груп от Дубай, Франция, Китай и Индия.

  За да съчетаят полезното с приятното, организаторите са поканили български артисти, светски личности и членове на английския кралски двор. Събитие с такъв широк размах няма как да остане извън светлините на прожекторите – Конференцията ще протече под зоркия поглед на Евгени Минчев, който със своя типично хаплив нрав ще внесе хумор по време на официалната част и коктейла за откриването. Светският лъв ще бъде придружен от Лейди Колин Чембъл, английска дукеса и хроникьор не само на английския двор, но и на Лейди Даяна, една от най-противоречивите личности в английската история.



 
Основни панели на конференцията
  • Хормони и модерни методи за хормонално балансиране и коригиране като допълнение към козметичните процедури
  • Мастер-демонстрации, представени от специални гости от Китай, Турция, България и Франция + Медитативен модулационен масаж
  • Биснес етикет, умения за продажби с гост лектори Евгени Минчев и Марк де Турк;

     
    Източник: arenainfo.eu